Personlig shopping

Är garderoben överfull och du har ändå inget att ta på dig? Handlar du mycket kläder men har svårt att matcha dina plagg till användbara outfits? Kanske har du ändrat storlek och inte trivs i din gamla stil längre? Tycker du att det är jobbigt och tidskrävande att leta efter rätt kläder?

 

Vår Personal Shopper Tulay har stor erfarenhet av mode och ett säkert öga för vad som passar just dig. Du sparar tid, slipper felköp och har dessutom trevligt under tiden.

Vi utgår från den bild vi får av dig genom frågor som du besvarar innan du kommer till oss. Sånt som brukar vara bra att veta är tex typ av jobb och personliga intressen. Självklart har även din kroppsform, hudton, storlek mm betydelse för vilka färger, snitt och mönster vi plockar fram innan du kommer. All information du ger oss är helt enkelt till för att vi bäst ska kunna hjälpa dig hitta en personlig stil som även känns bekväm.

 

Det tar ungefär 1-2 timmar och kostar 1000 kr, då ingår kläder för hela beloppet. Vi bjuder på förfriskningar under tiden och pysslar om dig på bästa sätt, vilket också gör personal shopping till en fantastisk present att ge bort.

Personlig Shopping

Maila till mailen nedan för frågor om personlig shopping

info@lyckligajag.com